Jäsenmaksut:

30e / hlö

50e / perhe

200e / ainaisjäsenmaksu + 60 v. täyttäneille

Artjärven Ahjo ry toivoo, että mahdollisimman moni tukee toimintaa jäsenmaksun maksamisen muodossa. Toimintamme on mahdollista innokkaiden lasten, vanhempien sekä vapaaehtoisten avulla.

Koululaisten liikuntakerho on maksullinen 10€/hlö vuoden 2018 alusta ja peritään 1.3. lähtien. Maksamalla Ahjon jäsenmaksun koululaisten liikuntakerho on ilmainen.

Kiitos kaikille tuesta jo etukäteen!

Ahjo kustantaa myös jäseniensä osallistumismaksuja eri lajeissa. Ota yhteys hallituksen jäseniin ja tiedustele lisää.

Kilpailulisenssit maksaa kipailija aina itse!

Aueella järjestetään erilaisia muiden seurojen järjestämiä kilpailuja. Osaan näistä kilpailuista tarvitaan Suomen Urheiluliiton lisenssi. Artjärven Ahjo on päättänyt, että jokainen kilpailija vastaa itse lisenssin maksusta. Lisenssin maksun voi hoitaa kätevästi sul.fi sivustolla. Mikäli aikoo kesän aikana osallistua piirin kilpailuihin kannattaa lisenssi maksaa jo hyvissä ajoin ennen kilpailukautta, niin tieto välittyy SUL:n järjestelmään.

Hinnat

2005 tai aiemmin syntyneet 30 euroa ei sisällä vakuutusta vakuutus